Hydrolat z Lawendy 100ml
Dostępność: W magazynie 1 szt.
Cena: 35.00
Do bezpłatnej dostawy brakuje -,--
Suma 0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
Do bezpłatnej dostawy brakuje -,--
Suma 0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
Symbol:
Dostępność: W magazynie 1 szt.
Cena: 35.00
Hydrolat z lawendy - lawenda kwitnie powszechnie w regionach o umiarkowanym klimacie. Z pąków kwiatowych, destyluje się hydrolat lawendowy. Kwiaty lawendy mogą mieć kolor od niebieskiego, liliowego do fioletowego lub żółtawego. Zapach lawendy jest stosowany w aromaterapii. Można śmiało powiedzieć, że hydrolat lawendowy to lekarstwo dla skóry problematycznej. Będzie działać łagodząco oraz kojąco na wszelkiego rodzaju podrażnienia skórne. Wspomaga leczenie blizn i trądziku regulując nadmiar sebum. Jest to produkt naturalny - wolny od szkodliwych związków chemicznych, takich jak parabeny, sulfaty, sztuczne barwniki czy zapachy.
Pojemność: 100 ml
Sposób użycia: Po oczyszczeniu twarzy wodą lub pianką spryskaj buzie hydrolatem poprzez atomizer. Pozostaw do wyschnięcia. Umyte włosy spryskaj hydrolatem. Układaj jak zwykle. Maseczka - zamiast wody użyj do maseczki hydrolatu. Unikaj kontaktu z oczami. Kąpiel - dodaj do kąpieli 100 g hydrolatu z lawendy. Możesz użyć do kąpieli z białą glinką.
Ingredients (INCI): Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water
Produkt bezpieczny podczas prawidłowego i zgodnego z przeznaczeniem użytkowania. Przechowuj poza zasięgiem dzieci i zwierząt.